Nederlands

HILTON ROTTERDAM

Bekijk onze speciale deals en maak je verblijf onvergetelijk!

TIWYA x HILTON : elevator to the tropics

Geniet van een lekker lang diner met vrienden, neem je date mee op een spontane avond uit of bestel om middernacht die allerlaatste gin-tonic. We missen dit soort momenten het meest. Maar TIWYA vond daar een oplossing voor. Samen met Hilton Rotterdam is het nu mogelijk om – veilig en verrassend – te genieten van die zwoele zomeravond waar TIWYA bekend om staat. De volledige 7e verdieping van ons hotel zal worden gehuld met TIWYA-sferen. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen, ontspannen en genieten van heerlijk Indonesisch eten.

Klik op onderstaande button en boek uw kamer aan € 179, – per duo.

Diner, Bed & Ontbijt Arrangement

Meer hoeven we niet te zeggen toch?! Boek je verblijf bij ons en start je citytrip met een heerlijk diner voor 2 in restaurant JAQ. Ga lekker zitten en relax voor- of nadat je al het moois van Rotterdam ontdekt.

Klik op de button hieronder, selecteer de juiste data, het aantal personen en boek een kamer.

Familie Vakantie

Wij zorgen ervoor dat het verblijf voor het hele gezin zo comfortabel mogelijk is. Met 48 kamers welke gekoppeld kunnen worden tot familiekamer hebben we voldoende ruimte om het hele gezin te verwelkomen. Bij check-in hebben we een speciale kinder check-in procedure.

Wist u dat kinderen van 3 – 12 jaar gratis eten bij restaurant JAQ als zij verblijven. Onze chef heeft een speciaal menu samengesteld.

Waar wacht je nog op? Bekijk onze best beschikbare prijzen via de knop hieronder!

Explore Rotterdam Arrangement

Ontdek de stad terwijl je verblijft in Hilton Rotterdam, inclusief ontbijt en WiFi. Rotterdam heeft veel te bieden en het beste van alles is dat je overal te voet of met de fiets kan komen, zoals de echte Rotterdammers dat doen. Ontdek de verschillende districten in slechts 1 weekend.

Klik op de button hieronder, selecteer de juiste data, het aantal personen en boek een kamer.

%d bloggers like this: